KORT OM CHRISTINA

Få mere at vide om min baggrund, mine erfaringer og min arbejdsmetode.

I tidernes morgen da jeg endelig fik frie tøjler, besluttede jeg mig for at rejse til London. Dels for at tage en 3-årig Hotel Management uddannelse, men også for at lære at klare mig selv hurtigt og rumme andre kulturer. Det blev en oplevelse der varede 14 år. Hvor har jeg dog maaaange sjove historier jeg kan fortælle om gæster. Jeg har arbejdet på mange forskellige hoteller og været leder for mange spændende mennesker. Jeg har fået så mange kompetencer med fra hotelbranchen. Blandt andet fordi jeg var nysgerrig, vedholdende og ikke var bange for at knokle. For pyha knokle det gjorde jeg – og det er jeg glad for i dag.

Jeg er nu kommet i den situation at jeg ikke kan vælge retning, for jeg ønsker at holde mig igang med mange forskellige ting og bruge mine mange erfaringer, så derfor valgte jeg at blive selvstændig. Det er jo genialt :-). Jeg vil gerne bruge alle mine personlige og faglige kompetencer og mest af alt ” gøre en forskel for mange mennesker – inklusiv DIG. Så velkommen til Zento Consulting – din eksterne partner.

Christina Gotthard Graae

Da jeg vendte tilbage til Danmark igen, fik jeg mildest talt et kulturchok. Først og fremmest kunne jeg ikke finde “service” nogle steder. Jeg begyndte hurtigt at føle mig som udlændinge i mit eget land. Det var bestemt ikke bare sådan lige at få et job -jeg skulle bevise mit værd, ikke være for overkvalificeret og desuden være i besiddelse af et dansk netværk. Så til alle Jer der gerne vil have hjælp til jobsøgning – tro mig – jeg ved hvad i går igennem og hvad der skal til. Jeg ved også hvad jeg skal hjælpe med, for at du beholder selvtilliden og opmismen i den jobsøgende periode.

Efter et stykke tid i branchen besluttede jeg mig for at prøve noget nyt og så alligevel var det ikke helt så nyt. Jeg endte med at rekruttere i 8 år. Det var super spændende – bare d& at komme ud til mange virksomheder og erkende at græsset ikke er grønnere – men blot en anden nuance grøn. Jeg fik et utroligt bredt kendskab til mange forskellige brancher, stillinger, virksomheder og i det hele taget hvilken personlighed der skulle til, for at lige dette job kunne løftes.