Undervisning/Foredrag/Workshops

Workshops, foredrag og træningsmoduler med speciale indenfor service, salg, kommunikation, kulturforståelse og konflikthåndtering.

Det at løfte serviceniveauet er ganske enkelt og service sælger!

I min undervisning har jeg blandt andet fokus på opmærksom eksklusiv service og effektiv kommunikation. Som underviser ønsker jeg at dele mine mange års erfaring inden for en bred vifte af forskellige brancher, men med speciale indenfor Hotel og Restaurationsbranchen. Alle virksomheder er forskellige og branchebaseret, derfor er det naturligt for mig at skræddersy min undervisning for hvert hold. Mit mål er at sikre alle går derfra med mere viden baseret fra teorier, praktisk viden og en dag fyldt med sjove historier fra den internationale verden og en god portion humor.

Når i booker en workshop, vil ovenstående være gældende og der vil også være mulighed for gruppearbejde, så alle går derfra med nye konkrete fokuspunkter.

I kan også booke mig til at afholde et foredrag i stedet for. I kan finde mine udvalg af foredrag via min samarbejdspartner You&X på dette link. Det koster ikke noget at kigge….